Noi från Sundsby

 2017, 1 juni
Oliver frá Kvistum
u: Yrsa från Sundsby
ue: Victor från Sundsby
uppf: Yrsa Danielsson
äg: NN

Hingst, svart

En framtida superstjärna med en stam utöver det vanliga. Nói är en extremt lovande treårig hingst som passar för den som vill ha något alldeles extra med en fantastisk stam. Han har mycket trevlig exteriör med mycket man och är otroligt trivsam i temperamentet. Han är alltid vänlig och trevlig och kommer alltid fram i hagen. Lasttränad, regelbundet verkad, avmaskad och vaccinerad. Van vid att longeras och hanteras. 

Nói är efter Oliver fra Kvistum med 8.93 i ridegenskaper, 8.67 totalt. 127 i blup. Fått över 8.0 i F1 tre gånger och undan Yrsa från Sundsby svensk mästare i P2.
Yrsa är efter vår Viktor från Sundsby 8.39 i ridegenskaper som även är pappa till: Hector från Sundsby (bedömd till 8.17. 14 SM guld, 3 NM guld, 2 VM brons och fått 7.40 i V1 och 7.44 i T1), Fafnir från Sundsby (8.5 för alla gångarter. fått 7.20 i V1 och 7.13 i T2), Isac från Sundsby (fått 7.57 i F1).

Helbror med Viljar f -18.


BilderStamtavla

Kuriosa: En vanligt torsdag efter jobbet låg han där. Fortfarande våt och alldeles fantastiskt perfekt bredvid sin mor i hagen. Vi missade hans entré med en hårsmån men fick vara med vid hans första stapplande steg. Sådana hästar som man varit med från allra första stund får alltid en särskild liten plats i våra hjärtan.

Stamtavla